.
Select Page

Medgeneracijsko druženje na POŠ Notranje Gorice nam je vedno v veselje. Ker smo si jeseni obljubili, da tak poseben dan ponovimo, so se nam zdeli predpraznični dnevi kot nalašč za izvedbo. Uvod v medgeneracijsko druženje smo imeli že z nastopom za starejše občane v Centru DEOS in na srečanju društva upokojencev Notranje Gorice – Plešivica. V šoli pa smo si pripravili še dva prav posebna praznična dneva.

V ponedeljek, 23. 12. smo pripravili novoletno čajanko s sladkimi in sadnimi prigrizki. Izdelovali smo sadna nabodala in čokoladne kroglice, v prvem razredu pa so se pekle tudi palačinke. Med seboj smo se podružili 1. in 2. razred, oba 3. razreda sta imela svojo čajanko, prav tako so se skupaj zabavali učenci 4. in 5. razreda.

V torek, 24. 12. pa smo si lepe želje najprej zaželeli v razredu, obiskal nas je tudi Dedek Mraz. Po malici pa smo se odpravili v dvorano kulturnega doma Notranje Gorice in si vsi skupaj ogledali praznični film The Grinch, ki nas je spomnil, da je bistvo prazničnih dni v tem, da jih preživimo v varnem prijetnem okolju s svojimi bližnjimi.

Vsem vam in nam želimo lep, prijazen, nasmejan in predvsem zdrav vstop v novo leto!

(Skupno 680 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost