.

 

Spoštovani starši!

Na naši spletni strani UČENEC – UČBENIKI objavljamo sezname učbeniških kompletov za posamezni razred (učbeniki, delovni zvezki in šolske potrebščine), ki jih bodo za svoje delo potrebovali vaši otroci v novem šolskem letu 2020/21.

Tudi v  prihodnje bo osnovna šola omogočila vsem učencem, da si iz učbeniškega sklada brezplačno izposodijo učbenike.

Učencem 1., 2. in letos še 3. razredov ministrstvo financirana nakup učnega gradiva v celoti (učbeniki in delovni zvezki), zato ga bo zanje nabavila šola, dobijo pa ga v začetku septembra.

Učenci, katerih starši se boste odločili za brezplačno izposojo učbenikov v učbeniškem skladu, bodo letos prejeli učbenike v šolski knjižnici v mesecu septembru, ob izteku šolskega leta (konec junija) pa jih bodo tja tudi vrnili. V primeru, če bo kakšen učbenik uničen ali pa ne bo vrnjen, boste morali poravnati stroške odkupa.

Ker bomo zagotovili učbenike za vse učence, vam ni potrebno izpolnjevati naročilnice. V kolikor pa boste učbenike kupili sami, si oglejte priložen seznam.

Naše podatke (sezname) smo posredovali tudi nekaterim dobaviteljem (KOPIJA – NOVA, MKZ, DZS), pri katerih lahko preko spleta naročite delovne zvezke in šolske potrebščine.

Lepo vas pozdravljamo.

Zdenka Ivančič,

upravljavka učbeniškega sklada

 

(Skupno 2.115 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost