.
Select Page

Spoštovani devetošolci in starši!

Ker se čas odločitve o nadaljevanju šolanja in izbiri poklicne poti za učence 9. razreda vsako leto hitro približa, iščemo načine, ki bi mladim omogočili premišljene odločitve, podprte z dovolj informacijami. S tem namenom smo se osnovne šole Brezovica pri Ljubljani, Dobrova, Horjul, Log –Dragomer, Polhov Gradec in Preserjepovezale pri organizaciji obsežne predstavitve srednjih šol, za katere naši učenci izkazujejo največ interesa.

Vabimo vas na predstavitev okoli 35 srednjih šol, ki bo potekala v torek, 21. 11. 2017, od 17. do 19. ure, v prostorih Osnovne šole Horjul. Prireditev bo potekala v sejemski obliki, tako da bodo predstavniki srednjih šol predstavili značilnosti in posebnosti svoje šole in vam bodo na voljo za natančnejše informacije in nasvete.

Prepričani smo, da boste obiskovalci pridobili kakovostne informacije, neposredno od samih izvajalcev srednješolskega izobraževanja. Posebej pa želimo še opozoriti, da se bodo Tržnice poklicev udeležile srednje šole, ki se vam bodo posvetile, da boste pridobili veliko koristnih informacij.

Vljudno vabljeni!

 

Lidija Pečjak Zgonc,                                                                                         Meta Trček ,

šolska svetovalna delavka                                                                                  ravnateljica

(Skupno 209 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost