.
Select Page

Kulturna šola

KULTURNA ŠOLA

OŠ BREZOVICA PRI LJUBLJANI – NOSILKA ČASTNEGA NAZIVA KULTURNA ŠOLA

Ponosni smo, da smo ponovno dobili častni naziv Kulturna šola.

KULTURNA ŠOLA 2016 – 2019

KULTURNA ŠOLA 2012 – 2015

V petek, 1. junija 2012, je bila na Vačah slovesna prireditev, na kateri so najbolj kulturno-ustvarjalne slovenske osnovne šole dobile posebna priznanja, ki jih je podelila strokovna komisija Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti in Zveze kulturnih društev Slovenije.

Ustvarjali smo na literarnem, gledališkem, glasbenem,  filmskem, multimedijskem in likovnem področju, nastopali na številnih prireditvah, sodelovali na različnih revijah in jih tudi sami organizirali, se udeleževali in bili nagrajeni na mnogih natečajih in projektih. Uspelo nam  je  zbrati dovolj točk, da smo prepričali izvajalce programa Kulturna šola, ki so nam podelili častni naziv KULTURNA ŠOLA 2012-2015. Osvojili pa smo tudi POSEBNO PRIZNANJE za izredne dosežke na področju filmske in multimedijske dejavnosti.

Za prizadevnost in kreativnost čestitamo vsem učencem in mentorjem! Staršem, krajanom in Občini Brezovica pa se zahvaljujemo, ker nas  podpirate, spremljate naše delovanje ter hodite gledat  nastope in prireditve.

Za vse nas  bo  pred OŠ Brezovica kot priznanje in vzpodbuda za nadaljnje ustvarjanje tri leta plapolala pisana zastava Kulturna šola.

Dostopnost