.
Select Page

EKSKURZIJA JE PRESTAVLJENA NA SPOMLADANSKI ČAS.

V Kobaridu si bomo ogledali Kobariški muzej prve svetovne vojne in Soške fronte. Po ogledu tega se bomo podali po Kobariški zgodovinski poti, ki nas bo vodila do italijanske kostnice nad mestom, sprehoda po gozdu, ob Soči, do slapa Kozjak ipd. Po Kobaridu se bomo ustavili na kosilu v Tolminu. Pot bomo nadaljevali mimo Nove Gorice, po Vipavski dolini do Vipave.

Zbor za prva dva avtobusa je ob 6.20 in odhod ob 6.30. Zbor tretjega avtobusa je ob 7.20 in odhod ob 7.30. Tako zbor kot odhod sta izpred OŠ Brezovica pri LJ. Učenci bodo v šoli seznanjeni na katerem avtobusu so. Prihod domov je za prva dva avtobusa predviden ob 18.30, za tretjega pa ob 19.30.

Učenci naj bodo primerno obuti (športna obutev bodisi treking čevlji ali pohodni čevlji oz. čevlji s profilom). Naprošamo, da se z učenci doma pogovorite o primernem vedenju in o pomembnosti upoštevanja navodil s strani spremljevalcev.

Potrebščine: trda podlaga, mapa, zemljevid Slovenije, pisala, pijača, malica, denar za kosilo in sladoled (ok. 10 €). Vstopnine in prevoz bodo obračunane po položnici.

Zaradi nepredvidljivih razmer si pridržujemo pravico do morebitnih sprememb.

EKSKURZIJA JE PRESTAVLJENA NA SPOMLADANSKI ČAS.

(Skupno 129 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost