.
Select Page

V tednu slepih in slabovidnih, ki ga obeležujemo v 1. tednu junija, vas vabimo, da se pridružite akciji: KORAK na kvadrat.

S to akcijo želimo:
– Povezati slepe, slabovidne in videče za dober namen.
– Spodbuditi ljudi, da naredijo nekaj dobrega zase in še za nekoga.
– Zbrati sredstva za kvalitetnejše delovanje in izvajanje programov Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije.

 

 

Akciji se lahko pridružite vsi, ki ste pripravljeni v tednu slepih od 1.6. do 7.6.2020,  hoditi, teči, kolesariti… vsaj 1 km v dober namen. Pot lahko opravite kadarkoli v tednu slepih in slabovidnih in kjer koli po Sloveniji. Udeleženci akcije prispevajo 5  €  in s tem podprejo delovanje in programe Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije. O delovanju in programih ZDSSS, si lahko več preberete na: /o-zdsss/kontakt/. Spremljate nas lahko tudi na FB: https://sl-si.facebook.com/knjiznica.slepih.slabovidnih. Med udeleženci akcije bomo izžrebali 10 srečnežev, ki jim bomo podelili lepe nagrade; 1. nagrada je vikend v apartmaju ZDSSS (za 6 oseb), 2 nagrada sta 2 vstopnici za kopanje v Dolenjskih toplicah in knjiga, 3. nagrada pa sta 2 vstopnici za kopanje v Dolenjskih toplicah. Ostale nagrade naj ostanejo presenečenje.

Kako se nam lahko pridružite?

S prijavo na e-naslov: brigita.kosi@zveza-slepih.si ali telefonsko številko: 01 4700 218. Prijave sprejemamo do petka 5.6.2020.

Kdo se nam lahko pridruži?

Vsak, ki je pripravljeni hoditi, teči, kolesariti… vsaj 1 km kadarkoli v tednu slepih in slabovidnih in kjer koli po Sloveniji v dober namen.

Komu bodo zbran sredstva namenjena?

Slepim in slabovidnim Slovenije.

Nagradno žrebanje:

Bomo izvedli 9.6.2020 ob 12. uri prek stream-a. Spremljate ga lahko na spletni strani Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije: /o-zdsss/kontakt/.

Sami ne moremo narediti veliko, skupaj pa lahko delamo čudeže.

(Skupno 118 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost