.
Select Page

2. NAGRADA ZA NAŠE DEVETOŠOLCE
Društvo Sobivanje je letos organiziralo natečaj, v katerem je želelo otroke spodbuditi k pozitivnemu razmišljanju o prijateljstvu in razvijanju dobrih odnosov z vrstniki, predvsem pa so želeli, da izdelki nastajajo kot timsko delo otrok.
Na natečaju je zato sodelovalo kar 11.260 otrok, na zaključni prireditvi, ki je bila v Ljubljani 14. 4. 2014 v SiTi Teatru, pa so razglasili najboljše (za regije: Osrednjeslovenska, Primorska, Gorenjska in Zasavska), v programu pa so sodelovali tudi naši učenci: devetošolci so predstavili svoje misli o prijateljstvu, Tia Gabrijel je zapela popevko, odlomke svojih pesmi o prijateljstvu pa so prebrali tudi učenci 7. c (Taja Šebenik, Špela G. Pejovnik, Domen Arsov, Ela Zupančič, Ajla Ćoralić).
Naši devetošolci (skupina 9/2 – 9. a in b: Eva Ambrožič, Jure Brus, Tia Gabrijel, Blažka Gregorc, Matevž Marinko, Lara Pezdir, Nik Podboj, Dominik Prodan, Nuša Zvržina, Anže Bah Žibert, Nika Bobnar, Dušan Jankovič in Jasna Zemljarič) so za svoje izvirne misli o prijateljstvu, ki so jih tudi ilustrirali, prejeli 2. nagrado v kategoriji osnovnošolcev.

(Skupno 203 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost