.
Select Page

MAREC – MESEC POEZIJE NA OŠ BREZOVICA PRI LJUBLJANI

21. MAREC – DAN POEZIJE

7. ŠOLSKI PESNIŠKI NATEČAJ

Vse učence naše šole, ki pesnite in rimate v svojem prostem času ali pa v šoli, spet vabim, da s svojimi pesmimi tudi letos sodelujete na pesniškem natečaju.

Tema letošnjega natečaja je

SVET JE LEP IN RAZNOLIK.

Organizacija združenih narodov je leto 2017 razglasila za mednarodno leto trajnostnega turizma za razvoj, ki naj bi prispevalo k boljšemu razumevanju med narodi, k večjemu zavedanju bogate dediščine civilizacij in različnosti kultur ter posledično h krepitvi miru na svetu.

Pesmi naj bodo dolge, malo krajše ali pa tudi zelo kratke, klasične ali moderne, malce utesnjene ali pa svobodne, pokonci ali postrani …

Pošljite eno, dve ali pa tri svoje pesmi, in sicer do 31. marca 2017 na elektronski naslov: pisanje.brezovica@gmail.com, in sicer kot priponko v enem dokumentu (besedil ne oblikujte), ne pozabite pa na svoje ime in razred. Če imate težave z elektronskim pošiljanjem, pa pesmi lahko oddate tudi razredniku ali knjižničarkama.

Med prispelimi pesmimi bomo izbrali najboljše in nagrajenci bodo prejeli knjižne nagrade. Izbrane pesmi bodo objavljene v šolskem časopisu Barje in poslane na različne pesniške natečaje.

Plakat

(Skupno 71 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost