.
Select Page

Naša nova pridobitev. Tudi blazine so na paletah. UČENCI, UČITELJI IN STARŠI, SKRBIMO, DA NAŠE PALETE OSTANEJO ČISTE.

Prva delovna sobota v tem šolskem letu je za nami in  skoraj v celoti je za nami tudi projekt izdelovanja sedežnih garnitur iz palet.

Skupina učencev in učenk 9. razreda je skupaj s starši in zaposlenimi na OŠ Brezovica izdelovala 3 sedežne garniture za avlo naše šole. Delo je potekalo dinamično in tekoče. Učenke Ela, Rubin, Tanita, Lea, Ana Karolina, Anastasija, Kristina Nina,  Maša  Č. in Maša M. so pod strokovnim vodstvom mentoric Barbare Kastelic, Marije Bregar, Tine Svete, Maje Novljan, Andreje Dobnikar in Valentine Ugovšek v veliki telovadnici šivale blazine, jih polnile s polnilom, likale blago, sproti pospravljale in zabavale vse prisotne, mentorice pa so krojile, rezale, v prevleke šivale še zadrge in šivale sedala. Žal je bilo dela več, kot smo predvidevali, zato še nismo uspeli v celoti pripraviti vseh sedalnih blazin.

Zunaj na ploščadi so učenci Ilia, Jošt, Ožbej, Nejc S., Nejc J., Ubejd, Rok, Jaka, Vid, Miha, Timor, Oskar in Urban pod strokovnim vodstvom Nika Bernarda, Janeza Kršinara in Bojana Raušla postavili palete, jih zbrusili, sestavili v sedežne garniture, jih še finalno zbrusili in premazali ter jih prenesli v avlo.

Obe ekipi sta bili zelo učinkoviti in si zaslužita čestitke za uspešno opravljeno delo. SKUPAJ SMO RES ODLIČNI!

Učenci, ne pozabite na krog ODGOVORNOSTI in skrbno ravnajte z “NAŠIMI” sedežnimi garniturami.

(Skupno 864 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost