.
Select Page

Spoštovani starši,

ob zaključku leta vas z veseljem vabimo na spletno predavanje gospe Zdenke Zalokar-Divjak. Gospa Zalokar Divjak je diplomirala na oddelku za psihologijo, kasneje pa je končala podiplomski študij predzakonskega in zakonskega svetovanja. Dokončala je tudi podiplomski študij smer socialna psihiatrija in  specialistični študij iz logoterapije.

Je mama dveh otrok.

Za sabo ima štirideset let praktičnega dela, zlasti s področja psihologije osebnosti, medosebnih odnosov, pomena komunikacije, in to v izobraževalnem, svetovalnem in terapevtskem delu. Njeno delo zajema več kot 300 strokovnih člankov, šest samostojnih knjig in več priročnikov. Od leta 1986 vodi doživljajske tabore za mladino in otroke. Skrbi za vzgojni in doživljajski vidik delovanja taborov ter logoterapevtska spoznanja prenaša v prakso s ciljem preventivnega in terapevtskega delovanja za smiselno orientacijo življenjskega sloga ljudi.

Predavanje z naslovom Vzgoja za samostojnost traja 52 minut in bo dostopno na spodnji povezavi od torka, 14. 12. 2021, do četrtka, 16. 12. 2021.

https://youtu.be/FKa8GOLhI3E

Vabljeni k ogledu.

Kolektiv OŠ Brezovica pri Ljubljani

(Skupno 133 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost