.
Select Page

Na starše in obiskovalce šolske spletne strani se obračam s prošnjo po finančni pomoči za naše zelo uspešne učence.

Učenci Pika Kovač, 8. b, Gal Myint, 8. c, Neža Čop, 9. c, Špela Gašperut Pejovnik, 7. c, Luca Marinko, 7. c ter Lia Murn, 7. c so se 28. 1. 2017 udeležili regijskega tekmovanja World Scholar’s Cup (Pokal učenjakov), ki je potekalo na OŠ Danile Kumar v Ljubljani. Gre za tekmovanje, ki poteka v angleščini, otroci tekmujejo v štirih kategorijah: skupinski kviz, individualni kviz, pisanje eseja in treh debatah na različne teme. Na tekmovanju so se odrezali zelo dobro, prinesli domov kar nekaj medalj in se uvrstili na globalno raven, kjer se bodo pomerili z udeleženci iz celega sveta. Tekmovanje na globalni ravni bo potekalo v Atenah, Grčija, od 18. 7. – 22. 7. 2017.

Udeležba na tekmovanju je povezana z zelo visokimi stroški, ki so na plečih staršev, ki morajo prav tako nositi strošek mentorice spremljevalke. Znesek na otroka znaša 1.100 EUR, zato vas prosimo za finančno pomoč.

Hvaležni bomo, če boste lahko prispevali del sredstev in staršev razbremenili ogromnih stroškov. Otrokom bi radi ponudili neprecenljivo izkušnjo, da se pomerijo na zahtevni, mednarodni ravni, ki bo zagotovo pomembno vplivala na njihov nadaljnji razvoj.

V imenu vseh se vam, v upanju na morebiten prispevek, najlepše zahvaljujem.

Sredstva lahko nakažete na šolski sklad OŠ Brezovica pri Ljubljani:

SI 56 0120 8603 0645082

Sklic: 299900

Namen: WSC ATENE

Iz srca hvala. Mentorica: Marjana Hvalec

(Skupno 374 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost