.
Select Page

3. dan:

Po zgodnjem vstajanju in zajtrku smo se odpravili na plažo. Nadaljevali smo s preizkušanjem čolnov in supov. Najbolj vzdržljivi so plavali proti svetilniku in školjčišču, ostali pa uživali v plavanju, skokih, igrah v vodi in ob njej. Obiskali smo plažo presenečenja, pred sončnim zahodom skušali začutiti morsko obalo in z večernim programom končali dan.

2. dan:

Čeprav smo na Debelem rtiču šele drugi dan, je naše življenje in delo v šoli v naravi že utečeno. Zajtrk, kosilo in večerja na odprti terasi, plavanje v morju, notranjem in zunanjem bazenu, veslanje in supanje – tokrat so bili na vrsti učenci 5. g razreda. Posvetili smo se pisanju razglednic, nikakor nismo mogli preskočiti sladoleda, si privoščili večerni sprehod ob slovenski obali in zaključili dan z ogledom filma v hišnem kinu.

1. dan:

Pri nas je še kar poletje. Čudovita, topla voda, zunaj pa pošteno vroče. Pa o tem nimamo časa razmišljati, saj smo polno zaposleni. Takoj po prihodu v letovišče, smo opravili preizkus plavanja. Po kosilu pa smo imeli čas, da se dobro namestimo v sobah. Popoldne smo nadaljevali s spoznavanjem življenja ob vodi, plažnim programom, plavalnim tečajem, 5. C pa se je odpravil na mini potep s supi in kajaki. Po večerji smo poslušali pomembna pravila hišnega reda bivanja v letovišču oz. v naši ŠVN, piko na i pa smo naredili s pohodom čez vinograde v Ankaran na sladoled. Kar močno utrujeni smo padli v posteljo. 

(Skupno 3.029 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost